محصولات

زیر مجموعه

بتن به تنهایی بیشترین درصد استفاده را در ساخت و ساز‌ها دارد به همین دلیل تأکید بر کیفیت و عملکرد آن بسیار حائز اهمیت است. برای ساختن بتن های ویژه در شرایط خاص نیاز به استفاده از افزودنی های بتن مختلفی می باشد. خواص بتن، در هر حالت تازه و سخت شده، می تواند با افزودن مواد خاصی به مخلوط­های بتنی اصلاح شود تا پارامتر های بتن مانند دوام، کارآیی، مقاومت اولیه و نهایی را بهبود بخشند.

بتن ماده ای است متشکل از آب سیمان و سنگدانه. در حالی که سنگدانه های عضو اصلی تامین کننده مقاومت بتن می باشد، ترکیب آب و سیمان باعث بوجود آمدن چسب قوی برای اتصال میان دانه های سنگ می باشد. مازاد بر این ها می توان از افزودنی ها برای بهبود خواص بتن استفاده نمود. هر افزودنی بتن معمولا یک یا چند عدد از ویژگی های مکانیکی و فیزیکی بتن را بهبود می بخشد. هر چند افزودنی جز اضافی بتن می باشد و بعضی پیمانکاران و مجریان آن را هزینه اضافی قلمداد کرده با این حال افزودن آن می تواند عملکرد بتن را بهبود بخشیده و نهایتا قیمت تمام شده کلی کاهش یابد.

به طور کلی افزودنی ها به دو دسته کلی تقسیم می شوند.

  • افزودنی های شیمیایی (Chemical Admixture)
  • افزودنی های معدنی (Mineral Admixture)

 

بتن در واقع از سنگدانه، ماسه، سیمان و آب بتن تشکیل شده و به همین دلیل در مقابل نفوذ آب و مواد شیمیایی بسیار آسیب پذیر است. سازه های بتن ممکن است بطور دائم یا غیر دائم در مجاورت با آب یا مواد شیمیایی و ... باشند، به همین دلیل است که استفاده از آب بندی و مصالح محافظتی بتن و سازه های بتن بسیار حائز اهمیت است. نفوذ آب به درون بتن می تواند تاثیر زیادی در کاهش میزان پایداری و دوام سازه و ساختمانهای بتنی داشته باشد و پیامد های منفی و ضرر های مالی زیادی را به همراه داشته باشد.

آب بندی بتن در واقع عملیاتی کاملا تخصصی و فنی است و نیازمند دانش فنی مرتبط با بتن و تجربه بالا می باشد. با توجه به تنوع سازه ها و تفاوت شرایط جوی، مواد شیمیایی موجود در سازه ... انتخاب نوع پوشش‌های حفاظتی مود نیاز بتن یا سازه کار ساده ای نیست.

بتن یک ماده مقاوم است که دارای استحکام و دوام بالایی است و برای سالیان دراز تحت شرایط محیطی مختلف در سراسر دنیا استفاده شده است و طی مرور زمان ممکن است به دلایل زیادی آسیب ببیند، در واقع  بتن و سازه‌های بتنی در طول فرآیند بهره‌ برداری و ساخت دچار آسیب و تخریب می‌شوند که در این حالت تعمیر و مرمت بتن ضروری خواهد بود. خرابی­های وسیعی که در سازه های بتنی رخ می دهد، خسارات اقتصادی قابل ملاحظه ای به بار می آورند.

از دلایل آسیب بتن و سازه های بتنی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. کیفیت نامناسب مصالح
  2. خطاهای ناشی از طراحی
  3. تأثیر اسیدها
  4. سولفاته شدن
  5. واکنش قلیایی
  6. فرآیند ذوب و یخ
  7. حوادث طبیعی مانند زلزله و آتش سوزی

و...

 

گروت ماده ای چسبنده است که  کاربرد های زیادی در صنعت ساختمان سازی دارد و جهت پر کردن فضاهای خالی، ترک های بزرگ و عمیق، لایه لایه یا شکاف های ایجاد شده در بتن کاربرد دارد. در واقع گروت پایه سیمانی مخلوطی از آب، سیمان و شن است. گروت ها بصورتی طراحی شده اند که توان جذب نیروهای وارده و انتقال آنها، به بخش زیرکار را داشته باشند. گروت باعث می شود کف ها و دیوار های  پیشخوان با اتصال صفحات بتی به یکدیگر و جلوگیری از خرد شدن و ترک خوردن لبه های سطوح، مستحکم تر ساخته شوند.

استفاده از کاشی و سرامیک در صنعت معماری امروز جایگاه ویژه‌ای نسبت به گذشته پیدا کرده است  و به همین دلیل شیوه های سنتی برای نصب و اجرایشان کنار گذاشته شدند و جای خود را به مواد و مصالح صنعتی جدید دادند. همانطور که می دانید کاشی کاری و سرامیک کاری از رایج ترین روش های پوشش کف و دیوار ساختمان ها اند و علاوه بر کاربرد در تزئینات داخلی، به عنوان عایق رطوبتی هم مورد استفاده قرار می گیرند.

امروزه دکوراسیون داخلی در هر جایی مورد اهمیت افراد قرار دارد و یکی از دغدغه های آن ها می باشد. محیط زندگی و محل کارمان چه بر روی خود و چه بر روی دیگران و افرادی که در آن محیط رفت و آمد می کنند و کارکنان تاثیر فراوانی دارد و نوع و زیبایی پوشش کف نقش بزرگی در این مسئله دارد.

عوامل متنوعی وجود دارند که در نوع انتخابی کفپوش موثر اند بطور مثال میزان ترافیک ورودی، یعنی به‌طور معمول در مکان‌های پر رفت و آمد از کف‌پوش‌های سخت و بادوام و در جاهای کم ‌رفت و آمد از کف‌پوش‌های تزیینی استفاده‌ می‌شود، و همچنین عوامل دیگر که میتوانید با دریافت مشاوره از تیم افرازبنا بهترین نوع کفپوش را متناسب با محیط و مکان تان انتخاب کنید.

میتوان گفت تقریباٌ در هر پروژه عمرانی، ردپای بتن مشاهده میشود. بتن یک ماده مصنوعی و مخلوط از چند متریال مختلف است. بتن ممکن است از انواع مختلف سیمان ، پوزولان ها،مواد افزودنی بتن، پلیمر های بتن، الیاف بتن و ... تهیه شود.

بتن در واقع محصولی است که از اختلاط آب با سیمان آبی و سنگدانه های مختلف در اثر واکنش آب با سیمان حاصل می شود و همچنین دارای ویژگی های خاصی میباشد.

از آنجایی که بتن کاربرد گسترده ای در انواع صنایع دارد، به منظور بهبود خواص خاص بتن، به مخلوط سیمانی مواد افزودنی و کمک کننده بتن اضافه می‌شوند.

ماستیک و درز بندها به طور قابل توجهی صنعت ساخت و ساز امروزی را تحت تأثیر قرار داده‌اند. ماستیک محصولی است که از آن برای آب بندی استفاده می‌شود. در واقع این محصول، جهت پر سازی درزهای انبساطی و حفرات در سازه‎های بتنی و آسفالتی نقش دارد و هدف و کاربرد آن، آب بندی ، زیبایی ،پاکیزگی و ... می باشد.

 طول عمر بالا، کیفیت فوق العاده، مقاومت در برابر نور خورشید و عوامل محیطی، انعظاف پذیری در برابر سرما و گرما، خشک شدن سریع، چسبندگی زیاد به اغلب مواد از ویژگی های قابل توجه این محصول است.