مصالح و چسب کاشی کاری

استفاده از کاشی و سرامیک در صنعت معماری امروز جایگاه ویژه‌ای نسبت به گذشته پیدا کرده است  و به همین دلیل شیوه های سنتی برای نصب و اجرایشان کنار گذاشته شدند و جای خود را به مواد و مصالح صنعتی جدید دادند. همانطور که می دانید کاشی کاری و سرامیک کاری از رایج ترین روش های پوشش کف و دیوار ساختمان ها اند و علاوه بر کاربرد در تزئینات داخلی، به عنوان عایق رطوبتی هم مورد استفاده قرار می گیرند.

چسب کاشی کاری

چسب کاشی یک متریال نسبتاً جدید به حساب می آید و در بند کردن مصالح ساختمانی مختلف و ایجاد اتصال و استحکام در کاشی کاری و سرامیک کاری مورد استفاده قرار می گیرد.

انواع چسب کاشی

دو نوع پرمصرف از چسب‌های کاشی، چسب سرامیک و کاشی پودری و چسب سرامیک و کاشی خمیری هستند که هر دو نوع خمیری و پودری توسط شرکت افرازبنای پاسارگاد قابل عرضه اند.

چسب کاشی پودری: از انواع رایج چسب های کاشی هستند که علاوه بر کاشی می توان از آن جهت چسباندن برخی سنگ ها و سرامیک هم استفاده کرد.

این دسته از محصولات بر اساس و پایه مواد معدنی و شیمیایی تولید می‌گردند در واقع این چسب بر پایه سیمان تقویت شده با پلیمر می باشد.

پودر چسب کاشی بیشترین در اجرای کاشی بر روی سطوح صاف مانند دیوارهای آجری، کاشی کاری قدیمی و موزاییکی و سنگ و سیمان کاربرد دارد چون قدرت چسبندگی کمتری نسبت به چسب خمیری کاشی دارد. اما از لحاظ قیمت چسب کاشی پودری قیمتت کمتری نسبت به چسب کاشی خمیری دارد.

این نوع چسب قابل استفاده برای قطعاتی که قابلیت جذب کمی دارند و همینطور برای متصل کردن شیشه می باشد.

همچنین دارای مقاومت و استحکام بالا در کنار ماندگاری طولانی و برتری نسبت به روش های قدیمی میباشد.

چسب کاشی خمیری:  این چسب ها بر پایه رزین های آکریلیکی، پودر های معدنی و مواد غلظت دهنده هستند و دارای خواص چسبندگی بیشتری نسبت به چسب پودری هستند..

با توجه به مزیت این نوع چسب نسبت به نوع پودری آن از این محصول می‌توان علاوه‌بر استفاده روی سطوح سنگی، سرامیکی، کاشی، موزائیک، سیمانی و غیره، بر روی سطوح گچی هم استفاده کرد.

چسب کاشی خمیری جهت استفاده در محیط هایی که به طور دائم در معرض رطوبت هستند، بسیار مناسب میباشد چرا که قابلیت بالایی در مقابل نفوذ آب دارد.

این نوع چسب هم چنین، مقاومت بالایی در مقابل فشار و نیروی کششی دارد.

چسب کاشی خمیری جهت انجام کاشی کاری روی سطوحی که قبلاً کاشی کار شده و نیاز به تعمیر و بازسازی دارند بسیار گزینه مناسبی است.

این چسب با آب مخلوط میشود و سپس آماده مصرف میشود به همین دلیل نسبت به نوع پودری تاریخ مصرف کوتاه تری دارد.

باید به اینکه هم توجه شود که کاشی های متصل شده توسط چسب کاشی خمیری حداقل باید 72 ساعت بلااستفاده بمانند و سپس بعد از آن قابل بهره برداری اند.

جهت استفاده از چسب کاشی خمیری در محیط های مرطوب میتوانید از پرایمر یا چسب بتن بعنوان زیرساز جهت استحکام و عایق سازی استفاده کنید.

 

با توجه به مزیت‌های بسیار زیاد مانند سهولت و کیفیت انجام کار چسب های کاشی، میتوان در مقایسه آن ها با ملات سیمان و ماسه، چسب های کاشی را برتر دانست. این دسته از محصولات با استقبال و محبوبیت بسیار بالایی مواجه شده اند و با آنکه یک سری معایب جزئی دارند ولی به سرعت توانستند جایگزین روش‌های قدیمی شوند.

 

جهت اطلاعات بیشتر در خصوص مصالح و چسب کاشی و کاری و انواع آن ها و مطالعه مشخصات فنی آن ها میتوانید بر روی هر محصول کلیک کنید و جهت دریافت لیست قیمت مصالح و چسب کاشی کاری میتوانید با ما در ارتباط باشید.

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر و  دریافت راهنمایی و مشاوره میتوانید با ما در تماس باشید:

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

@Shimi_beton_afrazbana

@shimi_beton_afrazbana

09123197610